Mūsų svetainė naudoja slapukus, siekiant pagerinti jūsų patirtį. Toliau naudodamiesi mūsų svetaine, sutinkate naudoti mūsų slapukus.

PASIRINKITE YPATYBES

Orkaitės tipas
Spalva
Antracito spalva
Gelsvai pilka
Balta
Nerūdijantis plienas
Juoda
Šampano
Valymo tipas
Valymo tipas
Pirolizinė greito valymo sistema yra speciali automatinė orkaitės valymo programa, kuriai nereikia jokių cheminių gaminių. Pasirinkus greito valymo programą suaktyvinama pirolizės funkcija: temperatūra staigiai padidinama iki 500° C (naudojama mažesnė, nei 2,8 kW galia) ir visi maisto gaminimo likučiai ant orkaitės sienelių paverčiami pelenais, kuriuos pašalinti itin lengva.
Valdymas liečiant
Naujosios „Hotpoint“ orkaitės dėl specialios valdymo liečiant sistemos į valdymo poveikius reaguoja akimirksniu. Pradėti dialogą su orkaite ir sąveikauti visai paprasta: tereikia paliesti keletą nuostabiai aiškių piktogramų ir tęsti savaime suprantamą seką, kad pasiektumėte tobulą maisto gaminimą be jokių pastangų pagal bet kokį receptą. Avangardistinė techninė įranga tarnauja paprastumui.
Teleskopinės kreipiančiosios
Dėl teleskopinių kreipiančiųjų (kurios lengvai išimamos ir išplaunamos indaplovėje) lengva valdyti maisto gaminimo procesą. Naujuosiuose varvėjimo padėkluose telpa dukart daugiau, nei orkaitės padėkle; taip geriausiai išnaudojama orkaitės talpa.
Žema temperatūra
Maisto gaminimo žemoje temperatūroje procesu išlaikomos maisto produktų maistinės savybės ir pasiekiamas išskirtinis minkštumas. Galimos programos: Atšildymas esant 40° temperatūrai, rauginimas ir jogurtai; pašildymas esant 65° temperatūrai, džiovinimas; greitas gaminimas esant žemai 90° temperatūrai.
Mėsos programa
Naudojant mėsos programą, kurią sudaro trys skirtingos fazės – rusvinimas, vidinis kepimas ir minkštinimas, bet kokios rūšies mėsai galima parinkti idealų jos paruošimo būdą. Iš esmės, paskutiniosios fazės metu jungtinis karšio ir ventiliacijos veikimas neleidžia mėsai pernelyg išdžiūti. Be to, pagal savo skonį galima pasirinkti iškepimo lygį (gerai paruošta, vidutiniškai, su krauju).

The innovative ventilation circulates heat in all directions, top, down, right to left, spreading it uniformly over every point in the internal cavity. Electronic control limits termperature fluctuations to a minimum, thus enabling High Definition cooking in any position, on any level in the oven

PALYGINKITE MODELIUS

ORKAITĖS  -  0

15 30 90
Loading data...